Aktuellt

Det är här det händer!

 

Här samlar vi information om vad som är på gång i Falun och Borlänge. Kom ihåg att du även ha koll på Visit Dalarnas evenemangskalender!

 3 maj – Högskoleloppet, Falun

Jogga eller promenera 5 eller 10 km!
Läs mer och anmäl dig här

5-7 maj – Smaka på Falun!
Hur väl känner du Faluns matutbud? Ta chansen att gå på en unik smakrunda. Under 3 dagar finns möjligheten att testa smakportioner hos lokala caféer, restauranger och foodtrucks. Du köper ett eller flera häften med kuponger som under evenemanget växlas mot smakportioner hos de medverkande matställen som du väljer att besöka. Häftet kostar 395 :- och innehåller 10 kuponger.
Läs mer här

3-5 juni – Åfesten i Falun
3-5 juni inledes sommaren med Åfesten, en stadsfest för alla åldrar med fri entré. Åfesten bjuder bland annat på skönt gummibåtshäng i Falunån (får inte missas), Peg Parnevik som släpper loss på scenen och mikrobryggerifestival vid Spruthuset.
Läs mer här

25 juni – Pubkväll på Sahlins struts
Sahlins struts välkomnar sommaren och bjuder in till pubkvällar bland strutsar och traktorer, en riktig sommaridyll! I vanlig ordning erbjuds den klassiska strutsburgaren, plockmat och vegetariska/veganska alternativ med mer. Rekommenderad entré 50 kr.
Läs mer här

6 juli - Beer & Whisky Festival on tour, Falun
Beer & Whisky Festival on tour är ett turnerande dryckeskoncept som besöker 15 städer under sommaren 2022 för allmänheten över 20 år, med gratis inträde.
Läs mer här

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?